It's getting lonely

Den annars så iskalla (officiellt, alltså, vissa vet ju annat...) undertecknade skall nu definitivt visa sig mänsklig.

Han skall erkänna att han saknar vissa människor. För det börjar bli ganska ensamt att bo själv på 120 kvadratmeter.
Mycket damm, mycket tomrum, mycket eko. Stängda dörrar man inte vågar öppna för att man inte vill veta vad som gömmer sig bakom.

När föräldrarna är bortresta blir det plötsligt påtagligt att ett liv i ensamhet inte är så glamouröst som det verkar för många nyblivna studenter; nej tacka vet jag sällskap.

När dessutom flickvännen är bortrest blir situationen än mer makaber.
Tror dessutom att en viss polare börjar bli trött på att springa hit så fort jag kallar.

Nej, la madre y la padre. Det är dags att komma hem nu. Jag saknar er.


Tänk, det var nog det sista jag trodde att jag själv skulle säga i den här situationen...

god natt kamrater


/ Sjusovaren, the one and lonely

Jag är förrådd!

Jag kan knappt tro det, dessa jävla kvällstidningar. De har gjort det, IGEN! Förrått mig fullständigt, slagit mig hårt, långt under bältet.

När jag spanade på den ena kvällstidningens löpsedel, den mer lönsamma av dem, den som börjar på af och slutar på tonbladet, så står det med fina bokstäver något i stil med >>Blondinbella talar ut om sexattacken<<. Och jag menar, fine, de skriver om den bruden, det är ju i sig inte så konstigt. De får läsare för att folk vill läsa om henne, och hon får läsare för att folk läser om henne. Win-win.

Problemet i det hela är ju att jag formligen ääälskar att läsa den typen av bloggar som nämnd individ står som utgivare för, men lika mycket hatar jag kvällstidningar. Och när nu en kvällstidning, med ett fult, diskret typiskt kvällstidnings-knep vill få mig att läsa hennes blogg, så kan jag ju inte med att göra det. Då skulle jag ju falla för deras uppriktiga men ack så fatala smygangrepp. Så dumma, dumma kvällstidning. Nu har ni förstört allt. Nu måste jag ju sluta att läsa den bloggen...

*snyft*


Good night....

/ Sjusovaren, the one and ironic...

Telefonsamtal...

Jag har upptäckt.


Att det kan vara ganska jobbigt att ha flickvän ibland.
Som när man pratar i telefon, och måste:

- Skriva in webaddresser med endast högerhandens fingrar.
- Låta bli att somna.
- Försöka få det att låta bli att höras att man är på toaletten.
- Knäppa gylfen med ena handen.
- Upprätthålla en konversation samtidigt som man försöker klura ut hur en rulltrappa fungerar.


Ni känner säkert igen er. Det kan vara väldigt frustrerande emellanåt.



... Men i slutändan är det nog ändå värt det.


God natt kära vänner.

/ Sjusovaren, the one and on the phone

Paradoxen ger mig en snyting...

Ja, alltså det är alltid väldigt roligt att få kommentarer på sina inlägg, både positiva, negativa och bara konstiga kommentarer.

Men de finns de som man gillar snäppet mer än andra, och det gällde en kommentar jag fick från min egen favorit-bloggare Maria (
http://mariahh.blogg.se/), som bland annat skrev
"For some reason känns du inte lika mystisk längre, kanhända för att du helt plötsligt verkar mänsklig".

Det är sådana kommentarer som får en att börja fundera; jag menar, någonstans är det väl bra att vara mänsklig. Även om den här bloggen närmast givit mig utlopp för min omänskliga sida, på gott och ont. Förvisso ligger det väldigt sällan något ont i att vara mänsklig, men innebär det inte samtidigt att det är dags att lägga av nu?

Men hur mänskligt vore det av mig att frånhålla eder alla mina få men ack så beundransvärda (huhu) blogginlägg? Det vore ju i det närmaste omänskligt av mig. Så att göra något omänskligt... för att jag blivit mänsklig... nej jag får allt fortsätta ett tag till med det här. Det är ju så kolossalt roligt!

Nåväl, nu har jag tappat tråden totalt.

God natt.

/ Sjusovaren, the one and mänskliga


Spel, FRA och universitet

Alltså det är svårt att vara kreativ i sitt skrivande när det inte finns särskilt mycket alls att skriva.

Jag ska ta och svara på frågor som uppkommit sedan förra inlägget; spelet i fråga heter Imperial, och jag har precis avslutat ett parti. Jag spöade polarn ganska klart. Men det var första gången han lirade det, så det blir väl (kanske) jämnare nästa gång.


En annan kul grej man alltid kan leka bitter över är ju allas vår älskling; FRA-lagen. Skit samma hur mycket folk demonstrer, protesterar och revolterar, lyssnar gör de inte. Men AVLYSSNA oss, det ska de göra... RIV UPP, Sahlin, RIV UPP.

I övrigt börjar jag läsa på universitetet i höst; Ekonomisk Historia är ämnet. Givetvis ska Tobbe läsa samma kurs, inte som att jag slipper undan honom. Han kommer nog förfölja mig ner i graven... well... hopefully not.

I övrigt; i och med FRA-lagen kanske man borde börja fundera över vad fan man skriver i sina msn-konversationer ibland... Har svårt att se FRA förstå sig på ironi...

puss och kram

/ Sjusovaren, the one and avlyssnade.

Grattis Sjusovaren

Oj.


Ojoj.


Kan man nog ha all anledning att säga, när man upptäcker att det gått över tre månader sedan sist.

Och det har ju hänt en del sedan sist. Undertecknad har träffat en ny flicka att dela sitt liv med (hitta henne på
http://nomoretearsinmyeye.blogg.se), han har tagit studenten (bilder kan läggas upp vid efterfrågan), och han har hittat ett helt nytt favorit-brädspel. Som dessvärre, så vitt han vet, endast ägs av hans föredetta gymnasiekamrat och blivande universitetskamrat Tobias (commonly known as Tobbe alt. Hoogstaaf). Alltså inte av undertecknad själv. Ännu.

I övrigt finns det väl egentligen inte så mycket att säga. Än så länge är sommaren helt ledig, även om sommaren är kort. Det har dock inte regnat allt för mycket so far.

Så till sist ett meddelande från oss alla till moder natur; keep up the good work.


Adios amigos

/ Sjusovaren, som sovit länge men vaknat med skuldkänslor.